Välkommen till Grycksbo och den förenklade Höstsafarin 2021!
*Grycksboparken-Tansvallen*

– Torsdag 23/9 Incheckning från 12.00 för de som vill komma tidigare.
– Fredag 24/9 Incheckning och samkväm. Bar med enklare mat mellan 18-24.
– Lördag 25/9 09.45 uppställning för dagens Greenlaining. Åter till campen ca 15.00. Därefter fria aktiviteter. Bar med enklare mat mellan 18-24. Ev underhållning.
– Söndag 26/9 Hoppackning och hemfärd

Under fredagen efter incheckning finns det möjlighet för samkväm i Grycksboparken. Vill man komma redan på torsdagen så finns vi på plats från 12.00. Vid regn finns möjlighet att vara under tak på dansbanan.
10.00 på lördag 25/9 åker vi en tur tillsammans i närområdet. Det kommer att bli ett längre lunchstopp med möjlighet att köpa lunch på trevligt lunchställe alternativt på samma plats laga sin egen mat. Ej grillmöjlighet med kol eller ved. Gasol ok.

Efter turen på lördag blir det någon form av underhållning och samkväm. Möjlighet finns för de som vill att ordna bakluckeloppis då det kommer finnas gott om plats. Ej organiserat.

Det kommer att finnas servering på området där det kommer gå att köpa hamburgare, öl och cider för den som önskar mellan 18-24 fredag och lördag.

Toalett och dusch finns på området men i begränsat antal.

Boka ditt deltagande via medlemsregistret. Anmälningsavgift 200 kr/ ekipage. Camping utan ström på stora ytor.

Betala anmälningsavgiften via Swish 123 601 00 86. Ange ditt namn och Höstsafari som meddelande. Personer som inte kan betala via Swish kan betala kontant på själva evenemanget. Ange det i kommentarsfältet när du anmäler dig.

Varmt välkomna önskar Distrikt Dalarna!