Styrelsen har beslutat att byta system för vår medlemsadministration. Det nya systemet heter Easymember och utvecklas av ett företag i Gävle. Easymember är ett modernt system som ger både medlemmar och vår administration många nya och bra funktioner. Easymember är dessutom utvecklat för föreningar med bilar som intresse så du kommer även fortsättningsvis kunna registrera din olika Land Rovers i systemet.

Fredagen den 9/4 stänger vi vårt gamla system och påbörjar överflyttningen till den nya platformen. När detta är klart kommer du som medlem komma åt det nya medlemsregistret på samma sätt som idag, dvs genom att logga in på www.slrk.se och välja medlemsregister i menyn ’Medlem’. Utskick angående medlemsavgiften för 2021/22 kommer att skickas ut från det nya systemet under maj månad och du betalar precis som vanligt.

Easymember är snyggt och enkelt att använda så vår tro är att det inte skall vara allt för svårt att komma igång. Easymember kommer också med ett antal nya funktioner som vi tror att vara till stor nytta för klubben;

  • Easymember är byggt för att fungera lika bra från en dator, surfplatta eller telefon.
  • Du kan nu som medlem välja att prenumerera på nyhetsbrev från valfritt antal distrikt.
  • Digital matrikel gör att du som medlem kan söka på våra andra medlemmar direkt från din dator eller telefon.

Bra att känna till!
SLRKs 21 distrikt är utformade efter Sveriges 23 län. I samband med migreringen till det nya systemet kommer ditt postnummer användas för att automatiskt fastställa vilket län och därmed vilket distrikt du tillhör. Det gör att några medlemmar kan komma att hamna i ett nytt distrikt. Men det är bara att du fortsätter prenumerera på nyhetsbrev och delta i aktiviteter från de distrikt du känner för.